Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2024, 13:07

Forbs Srbija: MMF traži veću transparentnost ulaganja u Ekspo 2027

Poruka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), posle treće revizije aktuelnog aranžmana sa Srbijom je da velika investicija, kao Ekspo 2027, koja je dosegla 18 milijardi evra, a nema garancija da će tu i stati, ne sme da uzdrma finansije Srbije, odnosno budžet, objavio je danas Forbs Srbija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MMF zadovoljan ekonomskim stanjem Srbije, ali poziva vlasti da povećaju transparentnost investicija

Izvor: Danas, 27.Mar.2024

Misija Međuanrodnog monetarnog fonda i Vlade Srbije završili su juče razgovore u okviru treće revizije stend baj aranžmana. Prema izveštaju Donala Mekgetigana, šefa misije, sporazum je postignut na tehničkom nivou, a treba da ga odobri i Izvršni odbor MMF-a u drugoj polovini juna 2024. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.