Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2023, 20:26

PIO Fond upozorava na zloupotrebu u vezi sa penzionerskim karticama

Povodom žalbi koje smo dobili od naših korisnika da dobijaju telefonske pozive sa nepoznatih brojeva u kojima ih nepoznata lica upućuju gde treba da preuzmu svoje penzionerske kartice, skrećemo pažnju korisnicima da Fond PIO ne poziva korisnike na ovaj način i da je u pitanju pokušaj prevare penzionera i njihovo dovođenje u zabludu, navodi se u saopštenju PIO Fonda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIO fond upozorava penzionere na pokušaje prevara

Izvor: Danas, 06.Dec.2023

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) saopštio je danas da dobijaju informacije od korisnika da ih nepoznate osobe zovu telefonom i upućuju gde da preuzmu penzionerske kartice, te ističu da Fond PIO tako ne poziva korisnike i da je reč o pokušaju prevare penzionera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.