Folksvagen stiže u Srbiju? CarGo nabavlja novu flotu

Izvor: B92, 05.Jun.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folksvagen stiže u Srbiju? CarGo nabavlja novu flotu

Beograd -- Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić u Beču je razgovarao o nabavci nove flote CarGo vozila u okviru drugog dela investicionog ciklusa.

Guberinić je rekao da su različiti proizvođači automobila izrazili nameru da sarađuju sa CarGo jer prepoznaju rast, ne samo u Srbiji, već i na tržištu Evropske unije.

"Nakon kreiranja flote bazirane na Toyotinim vozilima u Srbiji u okviru prvog investicionog ciklusa, sada je došlo vreme da nastavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa razvojem i otpočnemo drugi investicioni ciklus", izjavio je Guberinić.

Guberinić je rekao da je Folksvagen najavom električnih automobila za 2020. godinu, koji su u skladu sa "green mobility" konceptom, pokazao najsličniju viziju razvoja i šire društvene misije koju ima i CarGo.

"Želimo da doprinesemo zajednici u kojoj poslujemo, da promovišemo održivi razvoj i ekološku svest. Zato nam je jako važno da sarađujemo sa kompanijama koje se trude da razvijaju ekološki održive modele. Istovremeno, ovakvim investicijama jačamo potencijal CarGo-a, jer smo nedavno u Frankfurtu predstavili „CarGo Green Mobility” projekat koji razvijamo", izjavio je Guberinić.

Direktor CarGo Technologies, koja pored Srbije posluje u Austriji i Švajcarskoj, dodao je da CarGo u Beču postiže fenomenalne rezultate, što je dokaz da je uvek moguće istaći se kvalitetom, čak i na razvijenim tržištima poput tog, na kome postoji više opcija i veća mobilnost.

"Od naše države ne tražimo ništa, ni novac, ni bilo kakve druge subvencije, već samo da nas ostave na miru i ne prete hapšenjima jer mi nismo neprijatelji, već mislimo dobro našoj zemlji i našim građanima širom Srbije", zaključio je Guberinić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CarGo nabavlja nova vozila, najverovatnije folksvagene

Izvor: Beta, 05.Jun.2019

Direktor kompanije CarGo Tehnolodžis (Technologies) Vuk Guberinić boravi u Beču gde je sa partnerima iz Nemačke i Austrije razgovarao o nabavci novih vozila u okviru drugog dela investicionog ciklusa, koji kompanija najavljuje u narednom periodu, saopšteno je danas.Guberinić je rekao da su različiti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.