Flert na poslu – da ili ne?

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flert na poslu – da ili ne?

Danas su se pravila itekako promenila i teško da bi nekome na pamet pala ovakva ideja. “Ne smete” je postalo “zašto da ne”, ako pozitivno utiče na rad zaposlenih. U današnje vreme veze se vrlo često rađaju u poslovnom okruženju, s obzirom na to da pola dana provedemo na radnom mestu. 

Pre nego što se upustite u tako nešto, ipak bi trebalo da razmislite o nekoliko stvari. 

Da li sebe vidite sa tom osobom 24 sata? 
Možda nećete imati onaj osećaj kada jedva čekate 16 ili 17h da izađete iz kancelarije i vidite se s njim, jer ćete do 16 ili 17h u tu osobu gledati svaki dan, pet puta nedeljno! 

Možete li profesionalno da se ponašate tokom radnog vremena? 
Opcija prenošenja svađe iz spavaće sobe u kancelariju uopšte nije opcija. Nažalost, ni lepe stvari kao što su poljupci i zagrljaji ne spadaju u profesionalno ponašanje. 

Ljubomora? 
Možda vam ide na živce Sanja sa njegovog posla, ali to znate samo vi i eventualno on. Ali, kako biste reagovali da Sanja to radi pred vašim očima? 

Kako biste protumačili njegovu kritiku na svoj rad? 
Da li biste bili u stanju da je shvatite kao isključivo poslovnu ili možda ličnu... 

Šta ako ne uspe? Kako dalje? 
Izvor: Super žena

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.