Izvor: B92, 21.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finansijska podrška samozapošljavanju

Beograd -- Ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Slobodan Lalović izjavio je da od programa zapošljavanja zavise reforme.

"Ako ne budemo mogli da rešavamo problem zapošljavanja, onda će doći do jačanja onih političkih snaga koje će zaustaviti reforme", kazao je Lalović. On je rekao da je program finansijske podrške samozapošljavanju deo politike ministarstva i dodao da Nacionalna služba za zapošljavanje mora u potpunosti da promeni način rada i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postane aktivan servis koji će pomagati gradjanima da brzo dodju do posla.

Govoreći o otpremninama radnika privatizovanih preduzeća, Lalović je u petak na medjunarodnoj konferenciji na temu "Socijalne finansije za podršku samozapošljavanja u Srbiji", kazao da ta sredstva treba preobraziti u obrtna sredstva za počinjanje privatnih poslova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.