Izvor: Danas, 08.Apr.2024, 17:20

Film o Dadi Vujasinović sa Hanom Selimović u glavnoj ulozi: „DADA: prkosni svedok“, dugometražno igrano ostvarenje o poslednjem danu u životu čuvene novinarke i o devedesetim

Na dan kada je nastalo 30 godina od smrti Dade Vujasinović, novinarke čija smrt nikada nije rasvetljena, najavljeno je snimanje dugometražnog igranog filma o njenom životu "DADA: prkosni svedok".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tačno 30 godina od smrti Dade Vujasinović: Snima se film o njenom poslednjem danu života, Hana Selimović igraće glavnu ulogu

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

Na današnji dan, kada se navršava 30 godina od smrti Dade Vujasinović, stiže vest da će o novinarki i reporterki "Duge" uskoro početi da se snima film pod nazivom "DADA: prkosni svedok".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.