Fiksna telefonija za gradjane od polovine 2011.

Izvor: Beta, 10.Feb.2011, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiksna telefonija za gradjane od polovine 2011.

BEOGRAD, 10. februara 2011. (Beta) - Telenor u Srbiji će u drugoj polovini ove godine gradjanima ponuditi usluge fiksne telefonije, najavio je u četvrtak direktor korporativnih poslova te telekomunikacione kompanije Goran Vasić.

U intervjuju agenciji Beta on je rekao da je Telenor krajem januara već počeo da usluge fiksne telefonije pruža poslovnim korisnicima, čime je, kako je istakao, ispunio uslove iz licence za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji.

"Telenor je ispunio sve formalne uslove koju su zadati u licenci. U januaru smo počeli da pružamo usluge i u prvo vreme ponudu ćemo bazirati na biznis korisnicima", rekao je Vasić.

Cene ponudjenih usluga Telenorove fiksne telefonije su, kako je istakao, na nivou trenutnih cena fiksne telefonije. On je naveo da će Telenor korisnicima nuditi usluge klasičnog telefoniranja i širokopojasnog interneta, dodajući da će ponuda te kompanije biti najsavremenija na srpskom tržištu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telenor: Fiksna telefonija za građane od polovine 2011.

Izvor: Economy.rs, 10.Feb.2011

Telenor u Srbiji će u drugoj polovini ove godine građanima ponuditi usluge fiksne telefonije, najavio je danas direktor korporativnih poslova te telekomunikacione kompanije Goran Vasić.

Nastavak na Economy.rs...

Telenorova fiksna za građane od polovine 2011.

Izvor: Danas, 10.Feb.2011

Telenor u Srbiji će u drugoj polovini ove godine građanima ponuditi usluge fiksne telefonije, najavio je juče direktor korporativnih poslova te telekomunikacione kompanije Goran Vasić. On je rekao da je Telenor krajem januara već počeo da usluge fiksne telefonije pruža poslovnim korisnicima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.