Fabrika “Goša” prodata za milion evra

Izvor: Capital.ba, 01.Nov.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika “Goša” prodata za milion evra

SMEDEREVO, Fabrika šinskih vozila “Goša” u stečaju prodata je ” Želvozu 026” iz Smedereva za milion evra. Potvrdio je to “Novosti” stečajni upravnik Goše, Aca Mitić.  Odbor povjerilaca doneo je danas jednoglasno odluku da se “Goša” proda smederevskoj firmi koja je imala najpovoljniju ponudu. Pored “Želvoza 026”, ponudu je dala MIN “Lokomotiva” iz Niša koja koja je ponudila 500.000 evra. Procijenjena vrijednost fabrike je veća od 514 miliona dinara, a kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ponuda manja od 50 odsto procijenjene vrijednosti, saglasnost za prodaju dao je odbor povjerilaca. Чланак Fabrika “Goša” prodata za milion evra се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"GOŠA PRODATA ZA MILION EVRA Ponuda manja od 50 odsto procenjene vrednosti

Izvor: Blic, 01.Nov.2019

Fabrika šinskih vozila "Goša" u Smederevskoj Palanci, koja je u stečaju četvrti put, prodata je "Želvozu 026" iz Smedereva za milion evra, objavio je RTS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.