FON-ov centar za razvoj karijere: Organizuje projekat Aktivan Student za sve zainteresovane učesnike

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 10:33

FON-ov centar za razvoj karijere: Organizuje projekat "Aktivan Student" za sve zainteresovane učesnike

Ideja projekta je da uputi učesnike u mogućnosti koje im fakultet pruža tokom studiranja i nakon završetka.

Ove godine FON-ov centar za razvoj karijere organizuje projekat Aktivan Student10. i 11. oktobra putem platforme Zoom.

Projekat je otvoren za sve srednjoškolce koji su zainteresovani za Fakultet organizacionih nauka, za sve njegove brucoše kao i studentestarijih godina koje zanima u kom se sve smeru mogu razvijati.

Na prvoj panel diskusiji "Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na FON-u?", 10. oktobra, imaće priliku da se bolje upoznaju sa radom čak devet studentskih organizacija i daza sebepronađu odgovarajuću, dok ih na drugom panelu "Šta nakon FON-a?" očekuju brojna iskustva i saveti koje će sa nama podeliti bivšistudenti fakulteta koji su na uzlaznoj putanji svojih karijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.