FDN na konferenciji Hoću-neću baš taj fakultet privukao veliki broj srednjoškolaca. Evo kako je protekao vikend u Sokobanji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:53

FDN na konferenciji "Hoću-neću baš taj fakultet" privukao veliki broj srednjoškolaca. Evo kako je protekao vikend u Sokobanji

Ovog vikenda veliki broj srednjoškolaca iz cele Srbije imao je priliku da bude deo konferencije "Hoću-neću baš taj fakultet" u Sokobanji.

Budući brucoši koji još uvek nisu doneli odluku na kojoj visokoškolskoj ustanovi će nastaviti svoje školovanje od 16. do 18. februara pratili su predavanja različitih fakulteta i posetili njihove štandove na kojima su dobili sve informacije o uslovima studiranja. Pored korisnih sadržaja kojima su učesnici prisustvovali, konferenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su obeležile i tematske žurke kao i nagrade sponzora projekta.

Posetioci konferencije pokazali su izuzetno interesovanje za društvene nauke, što je dokazala i posećenost štanda Fakulteta društvenih nauka koji je predstavio svoje programe - Ekonomiju, Informacione tehnologije i Digitalne medije i komunikacije. Osim za programe, buduće studente zanimali su i uslovi studiranja kao i sam kvalitet studentskog života na FDN-u.

Fakultet društvenih nauka obradovao je sve one koji su se upisali na fakultet za vreme trajanja konferencije sa 10% popusta na cenu školarine.

Ukoliko niste imali priliku da učestvujete na ovogodišnjoj konferenciji u Sokobanji, klikom na LINK možete saznati sve o studiranju na FDN-u i njegovim inovativnim programima. Iskoristite februarsku akciju i obezbedite svoje mesto na vreme!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.