FDN daje popust na školarinu i do 1000 evra samo za upis u martu! Sada je pravi trenutak da izabereš fakultet na kom ćeš studirati

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 15:50

FDN daje popust na školarinu i do 1000 evra samo za upis u martu! Sada je pravi trenutak da izabereš fakultet na kom ćeš studirati

Deluje ti kao da su svi tvoji prijatelji odlučili na kom fakultetu će nastaviti da se obrazuju, a tebi odluka o izboru nije ni na vidiku? Nema razloga za paniku!

Mart je idealno vreme da istražiš opcije i doneseš odluku jer je Fakultet društvenih nauka pripremio velike popuste na cene školarine koje važe još samo ovog meseca. Ukoliko te zanima Ekonomija, Informacione tehnologije ili Digitalni mediji i komunikacije FDN je pravi izbor za tebe! U nastavku teksta pročitaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto se ovaj fakultet može pohvaliti brzim popunjavanjem slobodnih mesta.

Zašto Fakultet društvenih nauka?

Објава коју дели FDN (@fakultetdrustvenihnauka)

FDN se u svom radu istakao stručnošću profesora koji su studentima dostupni u svako doba dana, velikim brojem potpisanih saradnji sa kompanijama u kojima studenti stečeno znanje primenjuju u praksi još za vreme studija, fleksibilnošću budući da omogućava studentima da se posvete svim svojim obavezama pored fakulteta kao i savremenošću, jer je sav materijal dostupan online!

Benefiti upisa u martu

Još uvek imaš dovoljno vremena da istražiš dostupne programe i izabereš onaj koji je pravi za tebe. Samo za one koji se prijave do kraja marta Fakultet društvenih nauka obezbedio je specijalan popust koji važi samo ovog meseca, budući da cene školarine sa popunjavanjem slobodnih mesta rastu iz meseca u mesec.

Ako do kraja marta upišeš program Ekonomija možeš ostvariti popust do čak 869 evra, kao i popust do 966 evra ako se odlučiš za program Digitalni mediji i komunikacije i čak 1063 evra na programu Informacione tehnologije!

Broj slobodnih mesta na programima je iz dana u dan sve manji i trenutno je otvoreno samo još:

Klikni na link, prijavi se i ne propusti priliku da budeš deo nove generacije uz posebne finansijske benefite!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FDN daje popust na školarinu i do 1.000 evra samo za upis u martu! Sada je pravi trenutak da izabereš fakultet na kom ćeš studirati

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Deluje ti kao da su svi tvoji prijatelji odlučili na kom fakultetu će nastaviti da se obrazuju, a tebi odluka o izboru nije ni na vidiku? Nema razloga za paniku!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.