FANTASTIČNO! Vučić otkrio koliko novca država ulaže u buduće projekte, OGROMNA CIFRA je u pitanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 19:57

FANTASTIČNO! Vučić otkrio koliko novca država ulaže u buduće projekte, OGROMNA CIFRA je u pitanju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u Palati "Srbija", predstavlja plan "Srbija 2027 - skok u budućnost".

Plan predviđa šest prioriteta: podizanje životnog standarda građana, ubrzanu modernizaciju zemlje, razvoj infrastrukture, industrijalizaciju, poljoprivredu i životnu sredinu, pod pet integralni razvoj i "Expo 2027".

Vučić je dodao i da danas neće govoriti o vojsci i policiji, i da će u februaru biti predstavljeno šta će biti urađeno za organe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosti.

- Mi u naredne četiri godine planiramo verovali ili ne, da samo za ove projekte, i ovo što želimo da ostvarimo, uložimo ukupno 17.8 milijardi evra. To je na nivou jednog godišnjeg budžeta. A nijedne sekunde javni dug ne sme preći nivo Mastrihta - kazao je on.

Krajem ove godine prosečna plata će biti 958 evra, 2025. godine prvi put će prosečna plata preći 1000 evra, a 2027. godine predviđeno je da bude 1.400 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ O AUTO-PUTEVIMA: Predsednik otkrio šta se sve gradi i kada će ključne saobraćajnice biti gotove

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u Palati "Srbija", predstavlja plan "Srbija 2027 - skok u budućnost"...Govoreći o izgradnji saobraćajnica i pruga, kaže da je od 2012 god danas izgrađeno 468 km puteva, a da je plan da ukupno bude izgrađeno 955 km do 2027 godine...- A od 1945. do 2012. godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.