Evropski trgovački div uskoro u komšiluku

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 15:42

Evropski trgovački div uskoro u komšiluku

Maloprodajni lanac Pepco uskoro otvara svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini.

Pepco je najbrže rastući evropski trgovački lanac koji nudi odeću za celu porodicu i proizvode za domaćinstvo.

Kompanija je ovih dana raspisala oglas za posao za prijem radnika, tačnije menadžera prodavnica – poslovođa, i vođe smena.

Prema gradovima u kojima se traže ovi radnici, može se zaključiti i gde će sve biti otvorene prodavnice ovog lanca. Reč je o sledećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradovima: Sarajevo, Mostar, Livno, Čitluk, Tuzla, Lukavac i Kakanj, izveštava biznisInfo.ba.

Pretpostavlja se da će u budućnosti prodavnice biti otvorene i u drugim većim gradovima koji nisu na spisku.

Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na severu Evrope, do Italije na jugu i od Španije na zapadu do Bugarske na istoku.

Pročitajte više:

Trgovinski gigant stiže u komšiluk – i to na tri lokacije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“Pepco” dolazi u BiH, traže se radnici

Izvor: Capital.ba, 29.Maj.2023, 14:57

SARAJEVO – Maloprodajni lanac Pepco uskoro otvara svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini. FOTO: Akta Pepco je najbrže rastući evropski trgovački lanac koji nudi odjeću za cijelu porodicu i proizvode za domaćinstvo. Kompanija je ovih dana raspisala oglas za posao za prijem radnika, tačnije...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.