Evro stabilan u odnosu na dolar

Izvor: GdeInvestirati.com, 29.Okt.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro stabilan u odnosu na dolar

Evro je tokom azijskog trgovanja ostao stabilan u odnosu na dolar. 

Investitori sa pažnjom iščekuju završetak dvodnevnog sastanka Fed-a i odluku o daljoj monetarnoj politici koja će danas biti objavljena. Očekuje se da na ovom sastanku Fed donese odluku o završetku programa monetarnog popuštanja. . Ipak očekuje se da će biti odredjene smernice po pitanju kamatnih stopa u smislu zadržavanja na rekordno niskom nivou duži vremenski period nakon završetka programa >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << kupovine obveznica. Tokom današnjeg dana nema značajnijih ekonomskih izveštaja u zoni evra tako da će sva pažnja biti usmerena na izveštaj Fed-a. Tokom azijskog trgovanja valutni par EUR/USD ostao je nepromenjen.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ne pokazuje jasno trend.Cena se odbila od gornje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 1.24000

Primarni otpor: 1.28500

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 1.27350 sa prvom metom na 1.27150 i drugom na 1.26950

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 1.27450 onda je moguć dalji rast na 1.27850

Komentar: MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ne pokazuje jasno trend.Cena se odbila od gornje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

1.27350

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.