Evro pao u odnosu na dolar

Izvor: GdeInvestirati.com, 20.Feb.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro pao u odnosu na dolar

Evro je pao u odnosu na dolar tokom jučerašnjeg dana a pad je nastavljen i tokom noći. 

Danas se sastaju ministri finansija zone evra i glavna tema razgovora ponovo će biti Grčka. Na tržištu vlada prilična zabrinutost po ovom pitanju. Danas nas očekuju izveštaji o aktivnosti sektora usluga i proizvodnje kako u zoni evra tako i u SAD-u. Tokom azijskog trgovanja valutni par EUR/USD pao je 0.40%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << dok se RSI ima silazni trend.Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć dalji pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 1.10950

Primarni otpor: 1.16500

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 1.13500 sa prvom metom na 1.13300 i drugom na 1.13100

Alternativni scenario: Koliko se cena popne iznad 1.13600 onda je moguć dalji rast na 1.14000.

Komentar: MACD je u zoni prekomerne prodaje dok se RSI ima silazni trend.Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć dalji pad cene.

Trend: Silazni trend na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.