Evro oscilovao tokom azijskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 10.Dec.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro oscilovao tokom azijskog trgovanja

Evro je tokom azijskog trgovanja uglavnom oscilovao.

Prema mišljenju Peter Praet-a člana upravnog odbora ECB-a pad cene nafte mogao bi da prouzrokuje spuštanje inflacije u regionu i ispod nule u narednim mesecima pre nego što zaista pozitivno počne da se odražava na realne prihode i konačno veći ukupan proizvod. Za sada ECB planira da proširi svoj bilans za oko 1 trilion evra i time značajno poveća likvidnost u monetarnoj uniji. U toku današnjeg dana nema značajnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << ekonomskih izveštaja u zoni evra dok će u SAD-u u večernjim satima biti objavljen izveštaj o bilansu budžeta. Tokom azijskog i ranog evropskog trgovanja valutni par EUR/USD ostao je nepromenjen.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine a RSI ne pokazujejasno trend. Cena nastavlja da osciluje oko srednje Bolindžer trake tako da je moguć nastavak sličnog kretanja. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 1.22000

Primarni otpor: 1.25800

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 1.24000 sa prvom metom na 1.23800 i drugom na 1.23600

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 1.24100 onda je moguć dalji rast na 1.24500

Komentar: MACD je u zoni prekomerne kupovine a RSI ne pokazujejasno trend. Cena nastavlja da osciluje oko srednje Bolindžer trake tako da je moguć nastavak sličnog kretanja.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

1.24000

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.