Etihad caruje Bliskim istokom

Izvor: B92, 09.Maj.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad caruje Bliskim istokom

Etihad ervejz, strateški partner Er Srbije, devetu godinu za redom je proglašen za vodeću aviokompaniju Bliskog istoka na dodeli nagrade "World Travel Award".

Etihad je, takođe, dobio i nagradu za vodeću bliskoistočnu aviokompaniju za svoju Prvu klasu, kao i nagradu za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku.

Svečana ceremonija uručenja ovih prestižnih nagrada održana je sinoć u hotelu For sizons u Dubaiju, saopstio je Etihad.

"Veoma nas raduje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što su nas profesionalci iz oblasti turizma iz celog regiona još jednom proglasili za vodeću aviokompaniju Bliskog istoka. Prošla godina je bila veoma značajna za Etihad ervejz. Uvođenjem novih aviona A380 i B787 u našu kompaniju, u nebo smo vinuli najluksuznije i najinovativnije kabine, ulazeći u novu eru potpuno drugačijeg letenja", rekao je komercijalni direktor Etihad ervejza Piter Baumgartner.

Ova priznanja predstavljaju dokaz velikog truda naših zaposlenih, podrške putničke i turističke industrije, kao i postojane lojalnosti naših putnika, dodao je on.

Dodela nagrada "World Travel Awards" ustanovljena je 1993. godine kako bi se odalo priznanje za izuzetnost u oblasti putovanja i turizma, gde profesionalci iz oblasti turizma i sami putnici glasanjem biraju pobednike, a Vol strit džornal nazvao je ovu nagradu oskarom u oblasti turizma.

Pobednici se prvo biraju na šest regionalnih ceremonija, u koje spada i dodela nagrada za Bliski istok, a zatim se krajem godine održava svetsko finale.

U svom obraćanju na ovoj ceremoniji predsednik organizacije "World Travel Awards" Grejem Kuk je čestitao Etihad ervejzu na tome što je devetu godinu zaredom proglašen za vodeću aviokompaniju na Bliskom istoku.

Nakon što su u poslednjih 12 meseci u flotu uvedeni boing drimlajner i erbas A380, avion u kome je i Etihadova Rezidencija, uopšte ne iznenađuje to što je nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata ponovo izabran za ovo priznanje u 2015. godini.

"Želimo puno uspeha Etihad ervejzu i radujemo se što ćemo ih dočekati na velikom finalu nagrade World Travel Awards koje će se održati krajem godine, gde će braniti prestižnu titulu vodeće svetske aviokompanije", rekao je Kuk.

Organizacija "World Travel Awards" prikupila je 2014. godine glasove 609.000 glasača iz oblasti turizma.

Uspeh koji je ova aviokompanija postigla na dodeli ovogodišnje nagrade "World Travel Awards" za region Bliskog istoka je još jedan u nizu trijumfa koje je Etihad ervejz postigao tokom prošlog meseca.

Na Izložbi enterijera aviona koja je održana u Hamburgu, avio-kompanija je osvojila prestižnu nagradu Kristal Kebin (Crystal Cabin) za svoj inovativni dizajn kabina na gornjoj palubi u avionu erbas A380, kao i PAX međunarodnu nagradu za najbolji novi sistem zabave tokom leta i za usluge konekcije od strane neke avio-kompanije i najbolji đuti-fri program u toku leta.

Etihad je ove nedelje osvojio nagrade za najbolji aerodromski salon i za najbolji program za putnike koji često lete u okviru nagrada "Busineš Traveller" za region Bliskog istoka.

Etihad ervejz je postigao zavidnu reputaciju visokim standardom svoje usluga u toku leta i gostoprimstvom, koje stručno pruža nagrađivano kabinsko osoblje iz 114 zemalja širom sveta.

Njihove raznovrsne i jedinstvene uloge nije postigla nijedna druga aviokompanija i one uključuju batlere obučene u Savoj akademiji koji uslužuju u Etihadovoj Rezidenciji na letovima nove flote aviona A380 ove aviokompanije, šefove u Prvoj klasi, menadžere hrane i pića u Biznis klasi i priznate leteće dadilje koje se obučavaju na poznatom koledžu Norland u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Etihad ervejz je počeo sa radom 2003. godine, a u 2014. je prevezao 14,8 miliona putnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.