Erbas predstavlja luksuzne avione

Izvor: B92, 14.Nov.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erbas predstavlja luksuzne avione

Beograd -- Kompanija Erbas osnovaće posebnu jedinicu za korporativne avione, pod nazivom "Erbas korporejt džets".

Kompanija planira da zadovolji rastuće potrebe sve većeg broja kupaca i avio-operatera, kao i povećan obim posla u oblasti poslovnih letelica.

Novo odeljenje okupiće na jednom mestu komercijalne, programske i aktivnosti za podršku razvoju tog segmenta proizvodnje. Ono će biti direktno povezano sa "Erbas korporejt džet centrom"- delom svetske mreže centara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kabinsku opremu komercijalnih i poslovnih letelica.

U "Erbas korporejt džetu" očekuju značajne investicije Erbasa, kao i širenje svoje mreže na ključna tržišta čime bi se doprinelo napretku proizvoda i usluga.

Za te letove izabrani su modeli "ACJ318", "ACJ319" i "ACJ320", iz najnovije generacije vrhunskih poslovnih aviona, čija je unutrašnjost duplo šira nego kod tradicionalnih i koja pruža daleko veći osećaj komfora u privatnom prostoru, kao i u kancelarijama u vazduhu.

Veličina tih modela slična je tradicionalnim korporativnim avionima i odlikuju ih slične performanse, prilikom poletanja i sletanja.

Erbas u ponudi ima i širokotrupne VIP avione, za klijente koji imaju potrebu za prevozom većeg broja putnka, kojima se nudi specijalan komfor i omogućava odlazak u bilo kom trenutku, na bilo koju destinaciju u svetu. Erbasovi korporativni avioni jedini lete na svim kontinentima, uključujući i Antarktik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Erbas osniva posebno odeljenje za korporativne avione

Izvor: Economy.rs, 14.Nov.2011

Da bi zadovoljio rastuće potrebe sve većeg broja kupaca i avio-operatera, kao i povećan obim posla u oblasti poslevnih letelica, kompanija Erbas je odlučila da osnuje posebnu jedinicu pod nazivom “Erbas korporejt džets”.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.