Er Srbija obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Izvor: Beta, 22.Maj.2021, 11:58

Er Srbija obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Er Srbija (Air Serbia) ponovo je uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna će obnoviti i letove do Praga i Sofije, navodi se u saopštenju nacionalne avio kompanije.Er Srbija će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno, dva puta dnevno ponedeljkom i petkom i još po jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom.Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje sat i 15 minuta.Er Srbija će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, a let izmedju ta dva grada u proseku traje sat i 40 minuta.U planu je da se letovi Er Srbije ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno, letom koji u proseku traje sat i pet minuta."Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici će imati na raspolaganju dobre konekcije izmedju (tih destinacija) i brojnih gradova iz mreže Er Srbije", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Er Srbija obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Izvor: Capital.ba, 22.Maj.2021

BEOGRAD – Er Srbija je ponovo uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna obnavlja i letove do Praga i Sofije, saopšteno je danas iz nacionalne aviokompanije Srbije. FOTO: Air Serbia Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta sedmično – dva puta dnevno...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.