Er Srbija nastavlja letove: Spisak destinacija

Izvor: B92, 02.Jun.2020, 11:45

Er Srbija nastavlja letove: Spisak destinacija

Beograd -- Er Srbija planira da nastavi saobraćaj ka 37 destinacija do kraja juna.

Srpski avio-prevoznik je proširio listu destinacija ka kojima će leteti od juna, a koja uključuje Split, Nicu, Veneciju i Kijev, ka kojima će se leteti od 28. juna.

Sa druge strane, letova do Soluna, kojih nije trebalo da bude do 15. juna, ipak neće biti do kraja juna, piše portal Ex-Yu Aviation.

Er Srbija je naglasila da će obim njenog poslovanja zavisiti od odluka domaćih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranih i međunarodnih tela i regulatornih tela za civilni saobraćaj, kao i od promena restrikcija putovanja koje važe u zemljama do kojih Er Srbija saobraća.

Letovi iz Beograda do Sarajeva biće ponovo aktivni od 4. juna, do Banja Luke od 5. juna, do Njujorka od 6. juna, do Podgorice i Tivta od 8. juna, do Skoplja, Sofije, Tirane, Dizeldorfa, Štutgarta, Kopenhagena, Atine, Rima, Milana, Praga, Bukurešta i Istanbula od 15. juna, do Zagreba, Brisela, Larnake i Berlina od 16. juna, do Stokholma i Tel Aviva od 17. juna, do Barselone od 20. juna.

Letovi iz Niša do Hana i Nirnberga biće ponovo aktivni od 16. juna, a do Tivta od 30. juna.

Letovi iz Kraljeva do Beča biće ponovo aktivni od 30. juna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Er Srbija do kraja juna poleće ka još 37 destinacija

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2020

Er Srbija planira da nastavi saobraćaj ka 37 destinacija do kraja juna.. Srpski avio-prevoznik je proširio listu destinacija ka kojima će leteti od juna, a koja uključuje Split, Nicu, Veneciju i Kijev, ka kojima će se leteti od 28. juna.. Sa druge strane, letova do Soluna, kojih nije trebalo da...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.