Er Srbija i Turkiš erlajnz šire saradnju

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2020, 12:11

Er Srbija i Turkiš erlajnz šire saradnju

Srpski nacionalni avio-prevoznik Er Srbija i Turkiš erlajnz postigli su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom koji će pokrivati destinacije iz saobraćajnih mreža obe kompanije, saopštila je danas Er Srbija.

"Unapređenjem partnerstva, Er Srbija i Turkiš erlajnz moći će da dodaju sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove drugog partnera na relaciji Beograd - Istanbul, od 15. avgusta", navodi se u saopštenju.

Na osnovu tog sporazuma >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji će biti potpisan u bliskoj budućnosti, pored linije Beograd - Istanbul, saradnja dveju nacionalnih kompanija biće proširena i na više letova iz Beograda i Instanbula.

"Zavaljujući proširenom ugovoru o saradnji, putnici iz Beograda će na raspolaganju imati najbolju ponudu za putovanje u Istanbul, a preko njega i za druge, dalje destinacije, dok će zajednički letovi nuditi brze i dobre veze putnicima koji iz Istanbula putuju za Beograd i druge gradove", izjavio je direktor komercijale i strategije Er Srbije Jirži Marek.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.