Energetska efikasnost u Pančevu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2024, 11:41

Energetska efikasnost u Pančevu (AUDIO)

U energetskoj sanaciji stambenih i javnih zgrada, Grad Pančevo koristi novac iz svih dostupnih izvora i rezultati su i te kako vidljivi, ocenjuje gošća rubrike "Energetski efikasno" - energetska menadžerka Biljana Đordan.

Po rečima naše sagovornice, Grad Pančevo intenzivno učestvuje u svim javnim pozivima, a jedan od aktuelnih i trenutno u realizaciji jeste javni ESCO projekat za stambene višeporodične zgrade. Imali su veliki broj prijavljenih stambenih zgrada za sanaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a nakon bodovanja 22 podstanice odabrane su i prihvaćene od strane ministarstva. Kada je reč o projektu Ministrastva rudarstva i energetike za poboljšanje energetske efikasnosti u domaćinstvima,  zainteresovanost Pančevaca je izuzetno velika i konstantno raste od 2021. godine. Nisu zaboravljeni ni javni objekti u gradu, poput zamene javnog osvetljenja, stolarije u vrtićima, školama... U zavisnosti od potreba i sredstava u budžetu, donose se odluke o tome koji se objekat sanira.

Opširnije u audio-zapisu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.