Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022, 14:10

“Electric vehicles days” konferencija 8. i 9. septembra na Novosadskom sajmu (AUDIO)

Drugi sajam i konferencija posvećena elektromobilnosti nazvana “Electric vehicles days” biće održana na Novosadskom sajmu osmog i devetog septembra. Stručnjaci iz sfere automobilske industrije, energetskog i transportnog sektora predstaviće nova globalna tehnološka rešenja za prevoz ljudi i robe, a u izlagačkom delu manifestacije biće prikazana brojna vozila električnog i hibridnog pogona. Organizatori najavljuju i “testing” zonu gde će posetioci moći i da ih isprobaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajam električnih vozila 8. i 9. septembra u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2022, 12:03

Manifestacija posvećena električnim vozilima "Electric vehicles days" održaće se 8. i 9. septembra na Novosadskom sajmu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.