Eksplodirao deo zida u Trepči, otpad se izlio u Ibar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 12:03

Eksplodirao deo zida u Trepči, otpad se izlio u Ibar

Deo bedema koji okružuje jalovinu u rudniku Trepča u Leposaviću, urušio se i deo otpada izlio se u reku Ibar.

Meštani sela Gornji Krnjin koje se nalazi nedaleko od rudnika rekli su da je zid eksplodirao i da je otpad završio u reci, prenosi portal Reporteri.

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić rekao je da je opština preduzela sve što je mogla da se što pre zatvori bedem koji je probijen.

"Očekujemo tačnu procenu o tome koliko je otpadnog materijala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otišlo u reku Ibar i niko zbog ovog što se danas dogodilo nije srećan, ali ova pitanja zaista prevazilaze naše opštinske kompetencije", kazao je Todić za Kos sev.

Direktor Trepče Jovan Dimkić ocenio je da je u pitanju manji akcident, i da je samo zbog poplava naišla voda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirao dio zida u Trepči, otpad se izlio u Ibar

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021

LEPOSAVIĆ - Dio bedema koji okružuje jalovinu u rudniku Trepča u Leposaviću, urušio se i dio otpada izlio se u rijeku Ibar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Urušio se deo zida u rudniku Trepča, otpad se izlio u Ibar

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2021

Deo bedema koji okružuje jalovinu u rudniku Trepča u Leposaviću, urušio se i deo otpada izlio se u reku Ibar...Meštani sela Gornji Krnjin, koje se nalazi nedaleko od rudnika, rekli su "da je zid eksplodirao" i da je otpad završio u reci, prenosi portal Reporteri...Gradonačelnik Leposavića Zoran...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.