Izvor: Blic, 13.Okt.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT ove godine doneo Novom Sadu i Srbiji novih 13,3 miliona evra

Istraživanje koje se redovno sprovodi za vreme EXIT festivala pokazalo je da je aktuelni nosilac titule "Najbolji evropski festival" tokom 2018. imao ekonomski doprinos na turističku privredu Novog Sada i Srbije od novih 13.3 miliona evra! Na ovu brojku treba dodati, po svim procenama, još veću vrednost promotivne kampanje Exita u čak 36 svetske zemlje koja u fokus pored festivala stavlja upravo Petrovaradinsku tvrđavu, Novi Sad i Srbiju. Istraživanje je, pored demografske strukture posetilaca koji su u našu zemlju stigli iz preko 70 zemalja sveta, obuhvatilo i njihovu prosečnu potrošnju, ali i muzički ukus, opšti utisak o festivalu, kao i gradu u kojem se održava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Exit ove godine Novom Sadu i Srbiji donio 13,3 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2018

Muzički festival Exit ostvario je tokom ove godine ekonomski doprinos za turizam Novog Sada i Srbije od 13,3 miliona evra, saopštila je pres služba tog festivala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.