EUR/USD

Izvor: FXLider.com, 07.Nov.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUR/USD

Premijer Francuske Jean-Marc Ayrault predstavio je program od 20 milijardi evra poreskih olakšica koje će omogućiti kompanijama da smanje troškove radne snage. Ovaj program predstavlja pokušaj da se povrati konkurentnost padajuće industrije zemlje. Tražnja za evrom je pala je pred objavljivanje današnjih ekonomskih podataka kao potvrda da dužnička kriza u zoni evra sve više slabi I ekonomije njenih najrazvijenijih zemalja. Industrijska proizvodnja u Nemačkoj verovatno će pasti drugi mesec za redom prema analizama ekonomista. Zajednička valuta je tokom proteklog meseca pala 1.1 pc dok je dolar porastao 0.4 pc. Nakon reizbora Barack Obama-e dolar je pao zbog spekulacija da njegova pobeda na izborima povećati šanse da SAD nastavi sa popustljivijom monetarnom politikom koja slabi nacionalnu valutu.
Tokom azijskog trgovanja EUR/USD je bio u porastu. Na jednočasovnom grafikonu MACD ulazi u fayu prekomerne kupovine dok RSI oscilira iynad pokretnog proseka . Cena je probila gornju Bolind\er trakut ako da je mogu' pad cene . Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

StrategyEntry1st target2nd target
SHORT1.28680 1.284651.28312

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.