EUR/USD

Izvor: FXLider.com, 26.Apr.2012, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUR/USD

Indeks poslovne klime u Italiji pao je na dvogodišnji minimum kako se očekivanje proizvodnje pogoršalo. Indeks proizvodne klime pao je sa 91.1 na 89.5 u martu. Očekivao se rasr na 92.1 što je još uvek ispod dugoročnog proseka koji iznosi 100. U principu poverenje širom evro zone se smanjuje. Istraživanje Evropske komisije pokazalo je da se klima smanjila sa 94.5 koliko je bila u martu na 92.8 u aprilu. U Italiji je danas održana i aukcija na kojoj je prodato 8.5 milijardi dolara šestomesečnih obveznica sa prosečnim priraštajem od 1.772 pc što je značajno više od 1.119 pc koliko je bio u januaru. Irska je prošla poslednji test „Trojke“ prema ministru finansija ove zemlje. Michael Noonan je izjavio da su zvaničnici ECB-a IMF-a i EU zadovoljni sa progresom zemlje koji je nastao nakon pomoći koja joj je data 2010 godine.
Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne kupovine dok RSI oscilira. Nakon proboja srednje Bolindžer trake došla je do donje i počela da oscilira što može da ukaže na pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
SHORT 1.32240 1.31974 1.31905

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večernja analiza za 26.04.2012.

Izvor: FXLider.com, 26.Apr.2012

Indeks poslovne klime u Italiji pao je na dvogodišnji minimum kako se očekivanje proizvodnje pogoršalo. Nemački preliminarni indeks CPI promene cena i usluga ostvario je očekivanu vrednost od 0.1 pc. Irska je prošla poslednji test 'Trojke' prema ministru finansija ove zemlje. Velika Britanija...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.