ESKOBAROV BRAT POKRENUO BIZNIS: Zbog ove reklame mu se podsmevaju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESKOBAROV BRAT POKRENUO BIZNIS: Zbog ove reklame mu se podsmevaju! (VIDEO)

Iako je ova porodica poznata kao nekadašnja "sila" kada je u pitanju trgovina kokainom, svi se pitaju da li je ovo samo pametna marketinška kampanja

Roberto Eskobar, brat jednog od najpoznatijih narko-bosova Pabla, porodični biznis usmerava u potpuno novom pravcu. On je naime počeo da proizvodi pametne telefone i to na preklop, a reklama za njih je i više nego neobična.

"Eskobar Fold 1" su novi telefoni koji se prodaju za 350 dolara.

S obzirom na to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ova porodica poznata kao nekadašnja "sila" kada je u pitanju trgovina kokainom, svi se pitaju da li je ovo samo pametna marketinška kampanja. Eskobar je tako postao i meta ismevanja na internetu.

Reklama za mobilni telefon snimana je u Moskvi i u njoj se pojavljuju ruski modeli, uključujući i Kristinu Jakimovu, mis Plejboj za 2017.

Roberto Eskobar je navodno trenutno u sudskom sporu sa kompanijom Ilona Maska jer mu je navodno "ukrala" ideju o bacači plamena, a takođe planira da tuži i Apple.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.