EKSPLODIRALA VREDNOST BITKOINA: Dešava se nešto što niko nije mogao da predvidi, pomerena nova granica

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 19:45

"EKSPLODIRALA" VREDNOST BITKOINA: Dešava se nešto što niko nije mogao da predvidi, pomerena nova granica

Cena bitkoina je po drugi put ove nedelje skočila iznad nivoa od 48.000 dolara

, dostigavši novi maksimum svih vremena, a banka NJujork Meloun saopštila je da će pružati kastodi usluge za digitalnu imovinu.

Najvrednija kriptovaluta na svetu postigla je danas novi rekord od 48.297 dolara na jutrošnjem trgovanju u 8:30 časova po istočnoamaeričkom vremenu, prema podacima sa portala KoinDesk. Prethodno se trgovao u porastu od preko 7,0 posto, na oko 47.913 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njujorška banka Meloun, najstarija američka banka i vodeći kastodi provajder, najavila je danas da će početi s finansiranjem bitkoina i drugih kripto valuta.

Dodal je da će s vremenom omogućiti trgovanje kripto imovinom putem iste finansijske mreže koju trenutno koristi za tradicionalnije hartije od vrednosti kao što su američke državne obveznice i akcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.