EDB: Nema problema na šalterima

Izvor: B92, 06.Sep.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDB: Nema problema na šalterima

Beograd -- Elektrodistribucija Beograd saopštila je da na šalterima EBD-a nema problema.

EDB je saopštila da je preduzela sve mere kako bi što brže i efikasnije izašla u susret svim zahtevima građana.

Kako navode, na svim punktovima povećan je broja šaltera koji će raditi i vikendom.

Kupci električne energije, koji na računu PD Elektrodistribucije Beograd imaju pretplatu, nemaju potrebe da lično dolaze na šaltere PD EDB i podnose zahtev za prebacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novčanih sredstava. Sva sredstva biće automatski prebačena na račun "EPS Snabdevanja".

Ukoliko kupac električne energije želi da podigne višak novaca, treba na šalteru PD Elektrodistribucije Beograd da lično zakaže isplatu.

Novo preduzeće "EPS Snabdevanje" sklopilo je ugovor sa "Bankom poštanska štedionica" i ostalim poslovnim bankama o plaćanju računa putem trajnog naloga.

Takođe, novo preduzeće "EPS Snabdevanje" sklopilo je ugovor sa "Bankom poštanska štedionica" o instaliranju POS-Terminala, na šalterima svih distribucija, kako bi omogućili kupcima električne energije pored gotovinskog plaćanja računa i bezgotovinski, putem platnih kartica, a takvih je oko 20 odsto.

Sporazum o regulisanju starog duga potrošaci mogu da potpisu do 30.novembra 2013. godine, podsećaju iz EBD-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EDB: Nema problema na šalterima

Izvor: B92, 06.Sep.2013

Beograd -- Elektrodistribucija Beograd saopštila je da na šalterima EBD-a nema problema...EDB je saopštila da je preduzela sve mere kako bi što brže i efikasnije izašla u susret svim zahtevima građana...Kako navode, na svim punktovima povećan je broja šaltera koji će raditi i vikendom...Kupci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.