EBRD i finansiranje privatnog sektora u Srbiji

Izvor: S media, 15.Mar.2010, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EBRD i finansiranje privatnog sektora u Srbiji

Privredna komora Srbije i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) organizovaće sutra u Komori prezentaciju "EBRD i finansiranje privatnog sektora u Srbiji".

Cilj prezentacije je upoznavanje članova PKS sa aktivnostima EBRD u Srbiji, modelima finansiranja privatnog sektora i osnovnim uslovima za finansiranje, navedeno je u saopštenju Komore.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima finansiranja putem učešća u kapitalu, modelu koji u Srbiji još nije razvijena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << forma finansiranja.

Uvodna izlaganja održaće predsednik PKS Miloš Bugarin i direktorka Kancelarije EBRD za Srbiju Hildegard Gacek, a prezentaciju će držati predstavnici EBRD iz Londona i kancelarije te banke u Srbiji.

Skup je jedinstvena prilika da se dobiju relevantne informacije i uspostave odgovarajući kontakti sa predstavnicima EBRD, kako bi se sagledale mogućnosti za finansiranje odredjenih projekata i uspostavljanje dugoročne saradnje sa tom bankom, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.