Dženeral motors povlači 820.000 kamioneta prodatih u Americi

Izvor: Capital.ba, 03.Mar.2024, 15:07

Dženeral motors povlači 820.000 kamioneta prodatih u Americi

DETROIT – Dženeral motors saopštio je da opoziva 820.000 novijih kamioneta prodatih u Sjevernoj Americi zbog problema sa vratima prtljažnika. Ova američka kompanija navodi da je to odlučeno zato što bi vrata prtljažnika na pikapovima mogla neočekivano da se otključaju i otvore, prenio je Rojters. Ova odluka odnosi se na kamione proizvedene između 2020. i 2024. godine. Riječ je o modelu sa električnim otključavanjem vrata prtljažnika koja se podižu, a potencijalni problem je u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << što bi u nekom momentu voda mogla da procuri u spoljni prekidač i izazove kratak spoj dok je vozilo parkirano.Srpskainfo/Tanjug Чланак Dženeral motors povlači 820.000 kamioneta prodatih u Americi се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

General Motors u Severnoj Americi opoziva 820.000 kamioneta

Izvor: AutoBlog, 03.Mar.2024

General Motors je saopštio da opoziva 820.000 novijih kamioneta prodatih u Severnoj Americi zbog problema sa vratima prtljažnika.Ova američka kompanija navodi da je to odlučeno zato što bi vrata prtljažnika na pikapovima mogla neočekivano da se otključaju i otvore, preneo je Rojters. Ova odluka...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.