Durmitor vapi za kupcem, sve manje vredi

Izvor: B92, 10.Jun.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durmitor vapi za kupcem, sve manje vredi

Stečajna uprava Ski centra "Durmitor" raspisala je novi oglas za prodaju istoimenog hotela sa pripadajućim zemljištem i 13 bungalova na Žabljaku

Početna cena je1,6 miliona evra, 200 hiljada evra niža u odnosu na prethodni tender.

Zainteresovani do 10. jula mogu da dostave ponude koje će biti otvorene 17. jula u prostorijama Ski centra Durmitor na Žabljaku, pišu "Vijesti".

Stečajna uprava je potencijalnim kupcima ponudila hotel "Durmitor", ukupne površine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 2,37 hiljada kvadratnih metara, zemljište od 36,75 hiljada metara kvadratnih, kao i tri tipa bungalova.

Hotel Durmitor čine suteren površine 660 metara kvadratnih, prizemlje od 707 kvadrata, prvi i drugi sprat od 694 kvadrata i potkrovlje od 313 kvadrata.

Na prodaju je osam većih bungalova, čija je površina od 54 do 61 kvadratni metar, četiri manja od po 36 kvadrata i jedan vanstandardni, od osam kvadrata.

Budući kupac ima obavezu da u radni odnos na neodređeno preuzme šest radnika preduzeća.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzeća i građani koji uplate depozit od deset odsto početne cene. Za kupca će biti izabran onaj koji ponudi najveću cenu uz preuzimanje šest radnika.

Prvi tender za prodaju hotela Durmitor sa pripadajućim zemljištem i 13 bungalova na Žabljaku, raspisan je sredinom februara 2013. godine po početnoj ceni od 6,55 miliona evra. Od tada je propalo nekoliko javnih nadmetanja, jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.