Država za PENALE plaća 10 milijardi dinara godišnje

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država za PENALE plaća 10 milijardi dinara godišnje

Član Fiskalnog saveta Vladimir Vučković izjavio je danas da Srbija godišnje za penale i kazne zbog neispunjavanja obaveza plaća 10 milijardi dinara, koliki je i godišnji efekat solidarnog poreza.

Vučković je na konferenciji “Sloboda i reforme” u Beogradu kazao da izolovane mere koje država sprovodi za smanjenje fiskalne konsolidacije, odnosno smanjenje plata i penzija, nisu dovoljne.

- Sada na račun dospevaju neke neracionalnosti države iz prethodnih godina - kazao je Vučković i ocenio da nema fiskalnog oporavka bez oporavka privredne aktivnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučković: Država plaća 10 milijardi dinara za penale

Izvor: Beta, 22.Okt.2014

BEOGRAD, 22. oktobra 2014. (Beta) - Clan Fiskalnog saveta Vladimir Vučković izjavio je u sredu da Srbija godišnje za penale i kazne zbog neispunjavanja obaveza plaća 10 milijardi dinara, koliki je i godišnji efekat solidarnog poreza...Vučković je na konferenciji "Sloboda i reforme" u Beogradu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.