Izvor: Beta, 05.Nov.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država osnovala radnu grupu za razvoj mlekarstva

BEOGRAD, 5. novembra 2010. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije osnovalo je danas radnu grupu koja bi do usvajanja budžeta za narednu godinu trebalo da donese operativni program razvoja mlekarstva za period od 2011. do 2015. godine, izjavio je pomoćnik ministra Miloš Milovanović.

On je na sednici Odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije kazao da se u radnoj grupi nalaze i predstavnici ministarstava finasija i trgovine, predstavnici udruženja proizvodjača mleka, kao i predstavnici naučnih instituta i fakulteta.

Milovanović je rekao da će radna grupa početi da radi naredne nedelje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država osnovala radnu grupu za razvoj mlekarstva

Izvor: NaDlanu.com, 05.Nov.2010

BEOGRAD, 5. novembra 2010. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije osnovalo je danas radnu grupu koja bi do usvajanja budžeta za narednu godinu trebalo da donese operativni program razvoja mlekarstva za period od 2011. do 2015. godine, izjavio je pomoćnik ministra Miloš Milovanović. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.