Država odvojila STOTINE MILIONA za rekonstrukciju Doma zdravlja Valjevo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država odvojila STOTINE MILIONA za rekonstrukciju Doma zdravlja Valjevo

Radove finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima

U ovoj godini biće rekonstruisan Dom zdravlja Valjevo, a ti radovi koštaće blizu 293 miliona dinara, navodi se u prvoj izmeni Plana javnih nabavki objavljenoj na opštinskom sajtu.

Kako je ranije najavljeno, u planu je rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja, uključujući i Službu hitne medicinske pomoći, kao i zgrade Stomatologije koja će biti renovirana od "podruma do krova".

Takođe je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečeno da će radove na adaptaciji valjevske zdravstvene ustanove finansirati Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

U planu je i nabavka inkubatora za Centar za vantelesnu oplodnju, procenjena vrednost je 1,25 miliona dinara, zatim kupovina klima uređaja sa ugradnjom, što bi trebalo da košta 420.000 dinara.

Za organizaciju radionica i izradu brošura za roditelje dece ranog uzrasta do tri godine planirano je više od pola miliona dinara. Za sada nije poznato ko će i sa kojim ciljem organizovati radionice i izraditi brošure za roditelje.

Pogledajte rezultate

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.