Drugi najveći lanac brze hrane na svetu stiže u komšiluk

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 13:39

Drugi najveći lanac brze hrane na svetu stiže u komšiluk

Svetski poznat lanac restorana brze hrane Burger King najavio je da uskoro kreće s radom u Bosni i Hercegovini.

"Bosna i Hercegovina je najnovija destinacija na mapi zemalja gde gosti mogu da dožive iskustvo Burger Kinga i probaju savršeno ukusnu hranu u našim restoranima. 'Home of the Whopper' će uskoro otvoriti svoja vrata u Bosni i Hercegovini, gde će gosti moći da probaju čuvene ukuse brenda i proizvode visokog kvaliteta, koji se služe s ljubavlju i pažnjom u moderno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i minimalistički koncipiranim restoranima, čija udobodnost otvorenog prostora čini da se svi osećaju dobrodošli", objavili su iz ove kompanije, prenosi biznisinfo.

Burger King je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svetu. Posluje u više od 18.600 lokacija u više od 100 zemalja u svetu.

Nije objavljeno vreme ni lokacija otvaranja prvih objekata.

Pročitajte više:

Trgovinski gigant stiže u komšiluk – i to na tri lokacije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.