Drakulić prodao deo u Ist pointu

Izvor: B92, 20.Avg.2010, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drakulić prodao deo u "Ist pointu"

Beograd -- Zoran Drakulić, jedan od najpoznatijih srpskih privrednika, nije više većinski vlasnik "Ist Pointa", saznaje B92.

U kompaniji "Ist Point" potvrdili su nam tu informaciju.

"Prodali smo većinski deo kompanije Ist point Holding LTD', sa sedištem na Kipru, investicionim fondovima koji će dalje ulagati i povećati kapital kompanije", rekli su nam sagovornici u kompaniji.

Oni nisu želeli da otkriju koliki je sada Drakulićev udeo u vlasništvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već su istakli da se promena u vlasničkoj strukturi neće odraziti na poslovanje kompanije u Srbiji i da je to u poslovnom svetu uobičajeno.

Podsetimo da je u oktobru 2008. Zoran Drakulić prodao 21,33 odsto akcija "Ist Pointa” zatvorenom investicionom fondu "Rekonstrakšn Kapital II” za 30 miliona evra i tako zadržao većinsko vlasništvo i mesto predsednika UO "Ist Point Grupe”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drakulić prodao većinski deo "Ist pointa"

Izvor: Mondo, 20.Avg.2010

Poznati srpski biznismen Zoran Drakulić prodao je većinski udeo vlasništva u kompaniji "Ist point" dvama investicionim fondovima, potvrđeno je u toj kompaniji, uz napomenu da je transakcija obavljena "još pre šest meseci".

Nastavak na Mondo...

Zoran Drakulić prodao većinski udeo u Ist pointu

Izvor: Blic, 20.Avg.2010

Srpski privrednik Zoran Drakulić prodao je većinski udeo u kiparskoj kompaniji "Ist point", objavila je danas Televizija B92. .."Prodali smo većinski deo kompanije Ist point holding LTD, sa sedištem na Kipru, investicionim fondovima koji će dalje ulagati i povećati kapital kompanije", rekli su...

Nastavak na Blic...

ZORAN DRAKULIĆ PRODAO VEĆINSKI UDEO U "IST POINTU"

Izvor: Kurir, 20.Avg.2010

BEOGRAD - Srpski privrednik Zoran Drakulić prodao je većinski udeo u kiparskoj kompaniji Ist point , objavila je Televizija B92..."Prodali smo većinski deo kompanije Ist point holding LTD, sa sedištem na Kipru, investicionim fondovima koji će dalje ulagati i povećati kapital kompanije", rekli su...

Nastavak na Kurir...

Drakulić prodao deo „Ist pointa”

Izvor: Politika, 20.Avg.2010

Zoran Drakulić prodao je deo „Ist pointa” sa sedištem u Nikoziji na Kipru, potvrđeno je za „Politiku” u ovoj kompaniji. Dva investiciona fonda kupila su akcije preduzeća kako bi „nastavili sa investicionim planovima i povećali profit”, rečeno nam je u „Ist pointu”. Koliko je vredela...

Nastavak na Politika...

Drakulić prodao udeo u "Ist Pointu"

Izvor: Šumadija Press, 21.Avg.2010, 12:20

Zoran Drakulić, jedan od najpoznatijih srpskih privrednika, nije više većinski vlasnik “Ist Pointa”. U kompaniji “Ist Point” potvrdili su nam tu informaciju.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.