Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2021, 22:13

Drakulić: Svaka vlast rađa svoje tajkune, klub Privrednik nema saradnju s Vladom

Plaćamo poreze više od milijardu godišnje i ni za šta se ne pitamo, kaže Zoran Drakulić, predsednik Srpskog poslovnog kluba Privrednik, koji navodi da veliki privrednici mogu mnogo da pomognu državi, ali da do najavljivane saradnje - nikad nije došlo. "Ono što je trend - svaka vlast rađa svoje tajkune. Danas je nažalost u Srbiji važno da si blizak vlasti, prave se te firme koje nažalost dobijaju veliki broj tendera, bar ono što čitamo i obavešteni smo, i mislim da to nije dobro. To treba da bude mnogo transparentnije, bilo bi jeftinije i ova država bi imala više para za neke druge stvari", rekao je gostujući u Pressingu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zoran Drakulić gost Pressinga

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021, 09:08

Da li vlast i vlada najveće domaće privrednike tretiraju isključivo kao tajkune? Zašto su ogromne subvencije usmerene samo na strane investitore, iako najveće domaće kompanije zapošljavaju veliki broj radnika i redovno izvršavaju poreske obaveze? Zbog čega inspekcije izbegavaju da posećuju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.