Dragutinović predlaže ukidanje poreza na mobilnu telefoniju

Izvor: Studio B, 10.Sep.2010, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragutinović predlaže ukidanje poreza na mobilnu telefoniju

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović najavila je da će Vladi predložiti da od 2011. godine bude ukinut porez na impulse u mobilnoj telefoniji.

Ona je novinarima u Palati Srbija rekla da će ukidanje tog poreza predložiti za budžet za narednu godinu, a ne kroz rebalans budžeta za 2010. godinu.

"To će biti moj predlog, a videćemo da li će se ostatak vlade sa time složiti", rekla je Dragutinović.

Dodatni porez od 10 odsto na impulse mobilne telefonije primenjuje se od 1. juna 2009. godine.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukidanje poreza na mobilni 2011?

Izvor: B92, 10.Sep.2010

Beograd -- Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović najavila je da će Vladi predložiti da od 2011. godine bude ukinut porez na impulse u mobilnoj telefoniji... Ona je novinarima u Palati Srbija rekla da će ukidanje tog poreza predložiti za budžet za narednu godinu, a ne kroz rebalans budžeta...

Nastavak na B92...

Dragutinović: Ukinuti porez na mobilnu telefoniju

Izvor: S media, 10.Sep.2010

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović najavila je danas da će Vladi predložiti da od 2011. godine bude ukinut porez na impulse u mobilnoj telefoniji...Ona je novinarima u Palati Srbija rekla da će ukidanje tog poreza predložiti za budžet za narednu godinu, a ne kroz rebalans budžeta za...

Nastavak na S media...

Ukidanje poreza na mobilnu telefoniju 2011.?

Izvor: Poslovni magazin, 11.Sep.2010, 02:05

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović najavila je da će Vladi predložiti da od 2011. godine bude ukinut porez na impulse u mobilnoj telefoniji.Ukidanje tog poreza Dragutinović će predložiti za budžet za narednu godinu, a ne kroz rebalans budžeta za 2010. godinu."To će biti moj ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.