Dragan Ugričić za v. d. direktora APR

Izvor: Akter, 08.Nov.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Ugričić za v. d. direktora APR

Vlada Srbije postavila je Dragana Ugričića za vršioca dužnosti direktora Agencije za privatizaciju, objavio je portal "Nova ekonomija"

Ugričić je do sada bio zaposlen u Agenciji za privatizaciju kao vođa projekta – koordinator.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, Ugričić je, uz dosadašnji angažan u Agenciji, bio i na funkciji člana Nadzornog odbora "Novkabela" iz Novog Sada.

On će, po pisanju "Nove ekonomije", kao v. d. direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << primati desetak hiljada veću platu, s obzirom da je kao koordinator projekta do sada dobijao 140.000 dinara, pošto je i mesečni prihod dosadašnjeg direktora Agencije Ljubomira Šubare, koji je u četvrtak smenjen, iznosila 150.000 dinara.

Vlada je početkom oktobra Šubaru smenila sa dužnosti direktora Agencije, jer je Ministarstvo privrede bilo nezadovoljno njegovim radom.

Šubara se žalio na tu odluku, ali je vlada odlučila da ga smeni. On je bio jedini od devet direktora Agencije za privatizaciju koji je izabran na konkursu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postavljen novi v.d. direktora Agencije za privatizaciju

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Vlada Srbije imenovala je Dragana Ugrčića za vršioca dužnosti direktora Agencije za privatizaciju, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika"...Vlada je Ugričića imenovala na tu funkciju najduže na šest meseci, stoji u vladinoj odluci...Direktor Agenicje za privatizaciju prethodno...

Nastavak na Blic...

Ugričić na čelu Agencije za privatizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2015

Vlada Srbije postavila je Dragana Ugričića za vršioca dužnosti direktora Agencije za privatizaciju, objavio je portal "Nova ekonomija"...Ugričić je do sada bio zaposlen u Agenciji za privatizaciju kao vođa projekta - koordinator...Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, Ugričić je,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.