Dozvola za telefoniranje preko interneta

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dozvola za telefoniranje preko interneta

BEOGRAD, 19. avgusta 2011. (Beta) - Kompanija Nes komunikejšns dobila je dozvolu Republičke agencije za elektronske komunikacije (Ratel) za pružanje usluga telefoniranja preko interneta.

BEOGRAD, 19. avgusta 2011. (Beta) - Kompanija Nes komunikejšns dobila je dozvolu Republičke agencije za elektronske komunikacije (Ratel) za pružanje usluga telefoniranja preko interneta.Direktor kompanije Nes komunikacije Nenad Saković kazao je da trenutno usluge pružaju poslovnim korisnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a da će usluge za sve korisnike uvesti nakon potpune liberalizacije tržišta i uvodjenja mogućnosti dodele brojeva telefona od 1. januara 2012.Direktor Ratela Milan Janković kazao je prilikom uručenja dozvole da je novim Zakonom o elektronskim komunikacijama liberalizovano tržište, tako da od 2012. godine za obavljanje poslova fiksne telefonije neće više biti potrebna licenca, već samo dozvola, odnosno potvrda Ratela.Janković očekivanje da se na taj način na tržištu fiksne telefonije stvori konkurencija, kakva već postoji na tržištu mobilne telefonije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Telenor nije tražio poskupljenje fiksne telefonije

Izvor: Beta, 19.Avg.2011

BEOGARD, 19. avgusta 2011. (Beta) - Kompanija Telenor je u petak saopštila da od Republičke agencije za elektronske komunikacije (Ratel) i Telekoma Srbije nije tražila veće cene fiksne telefonije..."Ako Telekom Srbija ne želi da poveća cene u fiksnoj telefoniji, niko ih ne tera da to učine....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.