Dok se nije pojavio Beograd na vodi, nismo imali dovoljno investitora VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 20:15

Dok se nije pojavio Beograd na vodi, nismo imali dovoljno investitora VIDEO

Beograd -- "Beograd je glavni grad svih Srba, gde god oni živeli", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić prilikom posete delegacije Banjaluke.

Delegaciji Banjaluke je predstavljen projekat Beograd na vodi.

"Ovaj projekat je promenio razmišljanje investitora o Beogradu, jer dok se nije pojavio projekat Beograd na vodi nismo imali dovoljno investitora koji su ulagali u Beograd, jer ovakvih gradova kao što je Beograd ima svuda na svetu i svi nude neke lokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za investiranje", rekao je Vesić.

Dodao je da kada neko vidi da neko ulaže tri i po milijarde evra, kolika je vrednost ovog projekta, u Beograd, onda drugačije razmišlja da li će uložiti svojih 50, 100 ili pet miliona evra i to je dovelo mnoge druge investitore u Boegrad i to je omogućilo da "za svaku lokaciju koju mi želimo da prodamo imamo više investitora koji žele da grade".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.