Dogus zapošljava 200 sezonskih radnika

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Mar.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogus zapošljava 200 sezonskih radnika

ZADAR - Dogus grupa, jedna od najuspješnijih globalnih turističkih grupacija i jedan od najvećih stranih ulagača u hrvatski turizam, upravo zapošljava 200 sezonskih radnika u Hrvatskoj.

Sezonci u Dogusu imaju priliku raditi u hotelima Villa Dubrovnik i D-Resort Šibenik, koji su među najluksuznijima u Hrvatskoj, te u tri marine koje su dio D-Marina, najvećeg lanca marina na istočnom Mediteranu, koji odnedavno upravlja i top-marinama u Dubaiju. Dogus će u ugostiteljskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << objektima marina D-Marin Dalmacija u Sukošanu i D-Marin Borik u Zadru ove godine zaposliti 50 sezonskih radnika, a u hotelima Villa Dubrovnik i D-Resort bit će zaposleno oko 150 sezonaca.

"U Dogus grupi ljude vidimo kao najveću vrijednost. Svi oni koji se zaposle u Dogusu imaju priliku učiti od najboljih i otvara im se prilika za potencijalnu karijeru u turizmu u inozemstvu. Trudimo se u zaposlenicima prepoznati potencijal i talent te ih usmjeriti kako bi ostvarili što bolju karijeru. Uz odlična materijalna prava i poticajnu radnu atmosferu, svima koji dobiju posao pruža se prilika da napreduju i ostvare pun potencijal u turizmu", kažu iz Dogusa.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.