Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jun.2010, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovoren nesmetan transfer putnika crnogorskih i hrvatskih prijevoznika

PODGORICA - Danas je na inicijativu Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, a na poziv Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u Makarskoj, Republika Hrvatska, održan sastanak delegacije Crne Gore i delegacije Republike Hrvatske vezano za sva sporna pitanja u oblasti prevoza u drumskom saobraćaju između dvije države, saopšteno je Portalu Analitika iz Ministarstva saobraćaja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Hrvatska i Crna Gora pojednostavile prevoz putnika do aerodroma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jun.2010

Hrvatska i Crna Gora riješile su problem prevoza turista do aerodroma u Dubrovniku i Tivtu, objavilo je u subotu crnogorsko Ministarstvo saobraćaja. "Dogovoreno je da hrvatski i crnogorski prevoznici nesmetano obavljaju transfer turista i putnika iz Hrvatske do aerodroma u Tivtu, kao i iz Crne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.