Dobre vesti: U Poštama Srbije od danas moguć prenos novca u OVU zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti: U Poštama Srbije od danas moguć prenos novca u OVU zemlju

Ova usluga dostupna je na 1.294 šaltera pošte širom Srbije

Na šalterima Pošte Srbije od danas je moguće obaviti prenos novca sa Katarom tako što se u Srbiji slanje i prijem novca obavlja u dinarima, a u Kataru u katarskim rijalima (QAR).

Kako je saopšteno, maksimalni iznos po jednoj uputnici je 2.000 USD, u dinarskoj protivvrednosti po važećem kursu na dan uplate/prispeća uputnice.

Uputnice poslate iz Katara raspoložive su za isplatu odmah nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prispeća u sistem Pošte Srbije, dok su uputnice poslate iz Srbije raspoložive za isplatu u roku od dva sata u svim većim poštama Katara.

Rok važenja uputnice je 30 kalendarskih dana, nakon čega se može isplatiti samo pošiljaocu.

Ova usluga dostupna je na 1.294 šaltera ovlašćene pošte širom Srbije, u skladu sa kursnim listama koje primenjuju poštanske uprave.

Pošte Srbije međunarodne poštanske uputnice već razmenjuju sa Rusijom, Francuskom, Ukrajinom, Belorusijom, Crnom Gorom, Hrvatskom, Bosnom i Hrecegovinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.