Do četvrtka rešenje za ratare

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do četvrtka rešenje za ratare

Beograd -- Novoizbrani ministar poljoprivrede Dragan Glamočić kaže da bi do četvrtka moglo da bude nađeno rešenje za problem zbog kojeg poljoprivrednici protestvuju.

"Učiniće se sve što se može. Sa prvim potpredsednikom vlade, Aleksandrom Vučićem, je dogovoreno da se taj problem reši. Nadam se da ćemo rešenje imati ako je moguće do četvrtka", rekao je Glamočić Tanjugu, neposredno pred početak prve sednice rekonstruisane Vlade Srbije.

Glamočić je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je počastvovan što ima priiku da obavlja taj posao.

"Počastvovan sam što imam priliku da obavljam posao ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i uložiću sav svoj rad i energiju da doprinesem razvoju srpske poljoprivrede", rekao je Glamočić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do četvrtka rešenje za ratare

Izvor: B92, 03.Sep.2013

Beograd -- Novoizbrani ministar poljoprivrede Dragan Glamočić kaže da bi do četvrtka moglo da bude nađeno rešenje za problem zbog kojeg poljoprivrednici protestvuju..."Učiniće se sve što se može. Sa prvim potpredsednikom vlade, Aleksandrom Vučićem, je dogovoreno da se taj problem reši. Nadam...

Nastavak na B92...

Glamočić se nada rješenju za poljoprivrednike do četvrtka

Izvor: Capital.ba, 03.Sep.2013

BEOGRAD, Novoizabrani ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Srbije Dragan Glamočić, izjavio je danas da bi do četvrtka moglo da bude nađeno rješenje za problem zbog kojeg poljoprivrednici protestuju. „Učiniće se ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.