Djordjević sa misijom MMF-a o položaju radnika i penzionera

Izvor: Beta, 14.Maj.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjević sa misijom MMF-a o položaju radnika i penzionera

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević razgovarao je danas sa misijom Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) o položaju radnika i penzionera u Srbiji, saopšteno je posle sastanka.Djordjević je predstavnicima MMF-a predstavio planove resora kojim rukovodi za naredni period. On je ocenio da je dosadašnja saradnja sa MMF-om bila na visokom nivou i istakao da će nastojati da i u budućnosti tako bude, u korist gradjana Srbije.Sastanku su prisustvovali i predstavnici Svetske banke, Narodne banke Srbije i Ministarstva finansija.Misija MMF-a, koju predvodi novi šef Jan Kejs Martejn, boravi u Beogradu od 9. do 21. maja i sa predstavnicima Vlade i Narodne banke razmatra sprovodjenje reformi, u okviru novog savetodavnog aranžmana - Instrumenta za koordinaciju politika.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević sa misijom MMF-a o položaju radnika i penzionera

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa misijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o položaju radnika i penzionera u Srbiji, saopšteno je posle sastanka...Đorđević je predstavnicima MMF-a predstavio planove resora kojim rukovodi za...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.