Djordjević: Investicije Holandije pokazatelj povoljnog okruženja za ulaganje u Srbiji

Izvor: Beta, 13.Mar.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjević: Investicije Holandije pokazatelj povoljnog okruženja za ulaganje u Srbiji

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević rekao je danas u razgovoru sa ambasadorom Holandije Hendrikom van den Dolom da su investicije Holandije, koja je jedan od najvećih stranih investitora u Srbiji, važan i stabilan pokazatelj povoljnog okruženja za ulaganje u zemlji."Svaka nova fabrika i svaka nova investicija znači otvaranje i novih radnih mesta, što je za gradjane Srbije od nemerljivog značaja. Iz tog razloga, Ministarstvo na čijem sam čelu želi da postojeće dobre bilateralne odnose Srbije i Holandije podigne na viši nivo", rekao je Djordjević, prenelo je Ministarstvo.Djordjević je kazao da je saradnja Srbije i Holandije dobra, ali da postoji prostor za njeno unapredjenje.Hendrik van den Dol rekao je da Holandija snažno podržava Srbiju na njenom evropskom putu, uzimajući u obzir sprovedene reformske aktivnosti i politiku koja doprinosi regionalnoj stabilnosti.Holandski ambasador i srpski ministar ocenili su da će unapredjenje postojeće saradnje biti od velikog značaja za obe zemlje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đorđević: Investicije Holandije pokazatelj povoljnog okruženja za ulaganje u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević rekao je danas u razgovoru sa ambasadorom Holandije Hendrikom van den Dolom da su investicije Holandije, koja je jedan od najvećih stranih investitora u Srbiji, važan i stabilan pokazatelj povoljnog okruženja za ulaganje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.