Đokić na petom energetskom samitu u Neumu

Izvor: Capital.ba, 15.Apr.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić na petom energetskom samitu u Neumu

BANJALUKA, Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić prisustvovaće Petom energetskom samitu koji će u naredna tri dana biti održan u Neumu. Ključna tema ovogodišnjeg samita je energetska tranzicija – politika dugoročnih strukturalnih promjena u energetskkim sistemima, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva Republike Srpske. Peti energetski samit u Neumu biće održan od 16. do 18. aprila. Srna Чланак Đokić na petom energetskom samitu u Neumu се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Srpska raskinula sedam ugovora o izgradnji hidroelektrana

Izvor: Capital.ba, 16.Apr.2019, 11:45

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske raskinula je sedam koncesija za izgradnju malih hidroelektrana (MHE), od kojih se najveći broj odnosi na MHE planirane na rijeci Vrbanji. Iz Ministarstva energetike i rudarstva RS za portal CAPITAL su potvrdili da je na sjednici održanoj 11. aprila Vlada donijela...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.